top of page
  • Фото автораBot

Великобританія

Оновлено: 8 груд. 2023 р.

Великобританія має одні з найкращих університетів у світі та протягом десятиліть була одним із найкращих місць для навчання. Достатньо сказати, що кожен четвертий світовий лідер навчався у Великій Британії. Прийнято також вважати, що університетські дипломи в Англії найдорожчі у світі.



Актуальні стипендії для українців


Існують різні варіанти фінансової підтримки, які допоможуть профінансувати ваше навчання у Великобританії. Це включає стипендії, гранти, стипендії, стипендії, фінансові премії та позики. Уряд Великобританії пропонує сотні стипендій, стипендій та додаткової фінансової підтримки для студентів з кількох країн.


Умови по оплаті


Якщо немає стипендії, українцям, як міжнародним студентам, доведеться сплачувати за навчання як на курсах бакалаврату, так і на аспірантурі. Плата за навчання залежить від університету, в якому ви хочете навчатися, і курсу, який ви хочете вивчати. Як правило, чим престижніший університет, тим більше плата за навчання, а курси, які потребують дорогого обладнання та ресурсів, також коштуватимуть дорожче. Ступені з гуманітарних і соціальних наук, як правило, коштують найменше, а ступені, пов’язані з лабораторною чи клінічною роботою, коштують дорожче. Щоб знайти вартість навчання для окремих курсів, скористайтеся інструментом за посиланням.

Плату можна знайти на сторінці з інформацією про курс після того, як ви вибрати курс.


Умови вступу для українців


У Великобританії запроваджена єдина Служба приймання до університетів і коледжів. За допомогою цього простого у користуванні вебсайту потенційні студенти можуть подати заявку до всіх університетів Великобританії, і все це робиться онлайн.


Іноземні студенти (українці у тому числі) можуть подавати заяви до університетів як через UCAS, так і напряму.


Особливості використання UCAS для іноземців за посиланням.


Який потрібен атестат


Для вступу необхідні:

  • або кваліфікація IB/A-level;

  • або вступ на перший курс ВНЗ після закінчення річного підготовчого курсу Foundations;

  • або після 1 курсу бакалаврату в рідній країні.


Типи віз, візові питання

Для навчання на програмах вищої освіти в Сполученому Королівстві (UK) громадянам України потрібна студентська віза. Ви можете подати заявку на студентську візу для навчання у Великобританії, якщо вам виповнилося 16 років і ви:

  • вмієте говорити, читати, писати та розуміти англійську;

  • маєте підтвердження від навчального закладу про прийняття на навчання (CAS).


Тривалість навчання


Отримання ступеня бакалавра зазвичай займає три роки.

Ступінь магістра у Великобританії займає близько двох років денного навчання


Мова навчання


Англійська.


Важливі посилання

109 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Естонія

Австрiя

bottom of page