top of page
  • Фото автораBot

Грузія

Оновлено: 8 груд. 2023 р.

У Грузії для іноземних студентів доступні понад 120 освітніх програм, які акредитовані та викладаються англійською мовою, для здобуття ступенів бакалавра, магістра, докторського ступеня та підготовчі/професійні програми.



Умови по оплаті


Перш за все, Грузія настільки приваблива для багатьох іноземних студентів, тому що це безпечна країна, з низькою вартістю життя у порівняні з іншими європейськими країнами та низькою платою за навчання в університетах Грузії. Як і в багатьох інших країнах, плата за навчання буде відрізнятися залежно від університету і рівня ступеня, який отримує студент.


У той час як ступінь бакалавра коливається від 1500 до 3000 доларів США, аспірантура та аспірантура можуть коштувати до 4500 доларів США на рік. Більшість університетів, незалежно від рівня ступеня і сфери навчання вимагають від студентів невелику плату за проживання на додаток до навчання. Зазвичай ця плата становитиме від 300 до 800 доларів США за кожен рік реєстрації.


Ознайомитися зі списком університетів Грузії та більше дізнатися про деякі з них можна скориставшись посиланнями на сайті міністерства освіти Грузії.


Умови вступу для українців


Для вступу необхідні документи:

  • копія атестата про середню освіту або диплома;

  • закордонний паспорт.

Обов'язковою умовою є проходження співбесіди в університеті, щоб переконатися, що студент може спілкуватися англійською мовою. Процес опрацювання заявки займає до 40 днів. Реєстраційний внесок починається від $100 і вище і залежно від університету, до якого ви подаєте заявку. Університети Грузії приймають іноземних студентів цілий рік.


Який потрібен атестат


Атестат про здобуття повної середньої освіти.


Типи віз, візові питання


Громадянам України для проживання і навчання на території Грузії протягом 1 року віза не потрібна. Докладніше.


Тривалість навчання


Ступінь бакалавра: 4 роки

Ступінь магістра: 2 роки


Мова навчання


Англійська, грузинська.


Важливі посилання


10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Естонія

Австрiя

bottom of page